De meesten onder ons weten inmiddels dat op 2 juli j.l. onze lieve labrador Joey is overleden. Na een tijdje is Madelon (onze penningmeester) op het idee gekomen om een hond uit het asiel te adopteren. Op die manier steun je wel héél direct een goed doel! Dit nieuws krijgt een vervolg!!!

 

GYM –Support was uitgenodigd om een tijdens een prof. basketbal wedstrijd (Rotterdam Challengers) het show element te verzorgen met danseressen. Dit was een groot  succes, gezien het applaus van het publiek. De hoofdsponsor kwam na de wedstrijd naar ons toe om te bedanken, en vroeg of we dit nog eens vaker wilde komen verzorgen.

 

Ter afsluiting van de kinder vakantieweek hebben 2 instructeurs van The GYM dansles gegeven aan de deelnemende kids. Vervolgens hebben de danseressen van het showballet en de jeugd dansselectie van The GYM op prachtige praalwagens (die door veel kinderen en vrijwilligers van de kindervakantieweek gemaakt zijn) in kostuums een echt carnaval in rio sfeer gecreërt tijdens de afsluiting van de vakantie week. (opbrengsten optredens uiteraard voor de stichting)

Regelmatig sturen we een bloemetje of mooie kaart naar mensen die een moeilijke periode doormaken, om toch op een bescheiden manier, deze mensen  een hart onder de riem te steken. 

 

   

 

Tijdens het werkbezoek aan Sri Lanka heeft Rafaella een grote hoeveelheid aan speelgoed, pluche beestjes, gym-caps, sleutelhangers en diverse sportspelletjes meegenomen. Dit vonden de kindertjes helemaal het einde! Rafaella had een paar clownskostuums meegenomen, waar leuke kindermiddagen mee werden verzorgd. Dit toverde hele blije gezichtjes bij de kindertjes, daar werden we zelf ook heel vrolijk van! Vroeger toen Rafaella 12 jr. was heeft ze ca. 4 jr. tijdens het week-end, suikerspinnen gedraaid, op festivals en circussen. Vandaar had ze een suikerspin apparaat meegenomen, en daar een dove man dit aangeleerd. Een groot succes, hadden ze nog nooit gezien / gegeten! The GYM heeft ook 100 sporttassen laten maken bij een naaister, daar waren ze heel blij mee. 
Doordat het speelgoed en andere voor ons gewone artikelen daar zo enthousiast in ontvangst werden genomen, hebben we nu ook al 3 keer een doos met allerlei bruikbare artikelen naar hun toegestuurd. Keukengerei, plastic bakjes, bekers, textiel, speelgoed etc.

Wij steunen ook KIKA. Michel Blom “traint” bij ons, is werkzaam bij de ambulance dienst. Daar worden elk jaar teams gevormd om 24 uur te skaten voor KIKA. Volgend jaar wil The GYM ook een team samenstellen om mee te doen. Ook nu waren de “ambuskaters” weer van de partij, na een slijtageslag van storm en slagregen hebben de bikkels (ruim  € 18000,-) bij elkaar geskate! Echt top! Michel had ook een EHBO koffer geregeld voor Sri-Lanka, waar ze heel blij mee waren.

 

Een aantal jaren geleden heeft The GYM weleens een sponsorloop georganiseerd, voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen. Met aan het eind een 70ties party wat door diverse ondernemers georganiseerd werd. Door deze samenwerking hadden we genoeg geld opgehaald om de kinderen en verzorgers een verzorgde reis aan te bieden van 3  dagen naar euro-disney. Graag zouden we zoiets nog eens willen realiseren voor de werkplaats in ‘s-Gravenzande waar verstandelijk en lichamelijk gehandicapte mensen werken!

 

Vanaf nu is er op zaterdag een uurtje sporten voor het goede doel (Work That Body) Dit uurtje wordt gegeven door Minou. Tijdens dit sportieve uurtje (van 10.00 u tot 11.00 u.) komen alle spiergroepen aan bod! Hierin geen moeilijke choreografiën, maar wel pittig qua (spier) conditie! Niet leden € 5,- per keer, en leden € 2,50 per keer.


Heb je een (thema) feest, een opening, demonstratie, modeshow, trouwerij etc. denk dan eens aan stichting GYM-Support. Niet alleen vervullen wij uw wensen en maken er een spektakel van, maar u steunt meteen het goede doel!
Het repetoire bestaat o.a. uit: een intro-dans, sportdans, cheerleading,tijger-samba, clowns-act, Thriller-act, charleston, disco-act, square-dans, country en western, hip-hop/streetdance, vlaggendans, spaansedans, can-can, disco-samba een dansende modeshow etc.

 

Denk ook eens aan reclame uitingen van uw bedrijf in The GYM, vraag naar de mogelijkheden. Een goed doel steunen en meteen reclame voor uw bedrijf! Uiteraard mag gewoon sponseren ook, vanaf € 2,- per maand!!! (RABO rek.nr. 141828031 t.n.v. sticht. Gym-Support)

 

Stichting Gym-Support is opgericht op 14 februari 2008
Info: 0174-416580 / www. gymsupport.nl

 

The GYM haalt zo’n € 50,- per mnd op, d.m.v. 0,20 te vragen aan personen die de pas vergeten zijn! Ook de opbrengst, 0,50 per keer, van het meten en wegen, gaat naar de stichting.

Nieuws feitje! Desire van Onselen en Martine Verhagen hebben het team versterkt! Laughing