Beste mensen,


We willen even uw aandacht vragen voor het volgende.


Rafaella en Ruud liepen al geruime tijd met het idee rond om een goede doelen stichting met  The Gym op te richten, o.a. omdat er door The Gym altijd al diverse goede doelen gesteund worden. Door de krachten in The Gym te bundelen met een team van enthousiaste mensen, leek ons dat een ideale manier om wa t meer voor elkaar te krijgen.


Valentijnsdag is de `geboortedag` van onze stichting, op deze dag van de liefde vonden wij het extra leuk om onze stichting op te richten. De stichting heeft de naam: Stichting Gym-Support   De stichting is officieel beёdigd op 14 februari 2008 door notaris van Schelven te ´s-Gravenzande.


De stichting zal fondsen gaan werven d.m.v. verschillende activiteiten, o.a. door optredens van het showballet van The Gym. Deze optredens worden gegeven op bijv: bruiloften, feesten, sport evenementen en in verzorgingstehuizen. De optredens omvatten een zeer breed repetoire, in diverse dans stijlen, dit alles in bijpassende outfit. Het repetoire bestaat uit: Intro-dans, sportdans, chearleading-act, tijger-samba, clowns-act, Thriller-act, charleston (roaring 20’s) Disco-act, square-dance, country western, hip-hop/streetdance, vlaggendans, spaansedans, can-can, disco-samba, dansende modeshow, etc. Er kunnen ook fondsen gewerft worden door bijv. een spinning marathon te organiseren of een veiling te houden met diverse (kunst) artikelen. The Gym stelt ook een grote wand beschikbaar voor `supporters` van stichting Gym-Support. Op deze wand komt tegen een betaling van € 300,- per jaar de bedrijfsnaam of logo van de ´supporter` van onze stichting, op een bord van 75 cm x 25 cm. The Gym wordt per dag door zo´n 300 mensen bezocht!!! Grotere borden of ander reclame uitingen zijn ook mogelijk. Uiteraard staan we altijd open voor suggesties of tips.

De doelen waar onze stichting zich vooral op zal richten hebben voornamelijk te maken met hulpbehoevende kinderen, ouders, en dieren in nood. Extra aandacht zal er ook zijn voor personen dichtbij die een steuntje in de rug nodig hebben. Rafaella gaat dit jaar, met een groep, in april naar Sri-Lanka (uit eigen middelen) om te helpen een school en speeltuin af te bouwen. Er wordt ook speelgoed aangeschaft en er worden activiteiten voor de kinderen ontplooid. Voor de volwassenen worden er oude brillen en gehoorapparaten meegenomen, die aldaar door deskundigen, na ogen of oren meting, aan de mensen worden uitgereikt.
Er zijn nog zoveel  ideeёn die uitgevoerd kunnen worden. Wat te denken van; na sluiting van de supermarkt voor kerstmis/pasen artikelen ophalen die een korte houdbaarheid hebben, en deze uitdelen aan minder bedeelden ( wij hebben vrienden met een supermarkt) The Gym heeft veel kostuums, een ziek meisje met vriendinnetjes een verkleed middag met fotograaf geven. Het haar wordt dan gedaan door GYM-Hair en de make-up door GYM-Care. Het behoeft niet altijd veel geld te kosten om iemand te (supporten) steunen.


We hopen met dit schrijven uw enthousiasme gewekt te hebben, en dat er zich heel veel mensen aanmelden om onze stichting een warm “valentijns” hart toe te dragen. Uiteraard worden er regelmatig verslagen uitgebracht wat de stichting zoal heeft bereikt. Zijn er nog vragen of wilt u ons steunen kunt u ons bereiken onder het telefoonnummer van The Gym 0174-416580. Er wordt  nog gewerkt aan een eigen website voor de stichting, waarop dan uiteraard ook weer een vermelding komt wie de supporters zijn van de stichting. Vraag naar de sponsor mogelijkheden (al vanaf €2,- per maand! RABO rek.nr. 141828013)


Het bestuur bestaat uit: Voorzitter: Rafaella Cristantielli, vice voorzitter: Caroline Den Haan, penningmeester: Madelon van Staalduinen en adviserend Martine Dijkxhoorn, secretaris: Minou Tuinenga, public relations Ruud Jonk.


Bedankt dat u de moeite heeft willen nemen om deze nieuwsbrief te lezen. Wij hopen van harte  dat jullie supporter worden van onze stichting.


Met vriendelijke groetjes, het bestuur.