Gym-leden, vrienden, familie en kennissen, bedankt weer voor jullie donaties (groot en klein) en verkoop van fitness-attributen (Marcel V), snowboard (Ruud) en andere spulletjes die we weer konden verkopen aan jullie! Ongeveer € 260,00 in totaal.

Bedankt Humphrey Peeters, dat we 2 jaar ons goede doel spulletjes bij jou konden opslaan!

De verstuurde bloemetjes werden weer erg leuk ontvangen.

Ismael v.d. Drift is bezig met het GYM-SUPPORT bord. Dit is zijn werk, dus dat komt wel goed. Wil je ook je bedrijfsnaam of logo op het sponsorbord vanaf € 50,00 neem dan contact op met Ruud 0174-416580.

Alle handdoeken, die vergeten worden op The Gym, worden ook na 2 weken gewassen door personeel en verkocht voor € 1,00 in het potje. Alle andere gevonden voorwerpen gaan ook 1 x per maand naar een ander goed doel.

Op Koninginnedag en Podium Westlanddag hadden we gelukkig mooi weer en met ons Gym-Support kraampje (op PW dag) hebben we ongeveer € 90,00 opgehaald.

Met Minou en Wenhé hebben we op basisschool De Wegwijzer een sport/zumba-ochtend gegeven aan de leerlingen en hier ontvingen we € 50,00 voor. 

Op de A.L.S. dag ’s-Gravenzande hebben we ook opgetreden en de deelnemers die gefietst, gewandeld en gelopen hadden voor deze stichting kregen van de dansgirls een leuk onthaal. 

Tijdens het varend corso mochten we ook dansen op de boot van Kern Naaldwijk (Latijnse verleiding/tango). Hier ontvingen we € 230,00 voor en super leuke kadobonnen voor alle danseressen en begeleiders.

In september willen we op een zaterdag met de dansgirls een carwash dag op de parkeerplaats van The Gym houden. Alle leden kunnen dan tijdens hun training hun auto laten wassen binnen en buiten voor maar € 12,50.

Naar Afrika (Artsen zonder Grenzen) hebben we ook een bedrag van € 100,00 gestort. Ook aan de tante van Maddy en Michel Vught geven we spulletjes mee naar Afrika (dit doet zij regelmatig).

De Ambuskaters (voor KIKA) hebben van ons ook weer € 250,00 ontvangen voor hun prestatie.

Naar een familie in Sri-lanka hebben we ook weer geld en een grote doos gestuurd met leuke bruikbare spulletjes.

Met ons asielhondje Binkie gaat het toppie. Eet goed en is beeeerensterk! Speelt heeeeel graag met zijn hondenvriendjes. Vooral met zijn vriendinnetje Shiva.

Ons uitje om ongeveer 50 mensen een dag in het zonnetje te zetten hebben we even uit moeten stellen. Dit in verband met de regen en privé omstandigheden van sommige mensen.

Helpt u ook graag een ander? Stort dan € 1,00 op onze stichting gym-support, wij zijn er heel blij mee en het geeft een ander en jezelf een heel goed gevoel.

Het banknummer van Stichting Gym Support is 141828013 en echt elk bedragje is welkom. Wil je een keer een kijkje nemen in de boekhouding, vraag het dan aan penningmeester Madelon van Staalduinen.

Met vriendelijke groetjes,

Het bestuur