Voor mensen die onze stichting een warm hart  toedragen, kunnen vanaf het bescheiden bedrag van €  50,- voor een heel jaar, hun naam (Bedrijfsnaan) of logo op een sponsor bord laten plaatsen. (info bij Ruud 0174-416580)

Gym-leden bedankt weer voor jullie donatie’s van  0,20 / 0,50 of meer, met elk bedrag zijn we blij!! 

Heel leuk dat we weer bij verschillende bedrijven mochten optreden met de Gym-girls van Gym-Support, waar we weer lekker wat centjes mee opgehaald hebben! Bedankt : Ron v Elswijk (dit was op de leerlingendag van zijn Drumschool). Op ‘t feest v Duco (in The Gym). Tijdens de Kerstmarkt van “de werkplaats” en de Oudejaars- borrel van The Gym, daar kunnen we weer laten zien wat we zoal doen (Westlandse band No Comment treed dan ook op )     Het optreden tijdens de bruiloft van Ron & Annemieke was ook een succes! 

 

 

De “Opkikker” heeft ook een leuk dagje voor een meisje gegeven met haar gezin (waarvan 2 a 3 uurtjes in de Gym) georganiseerd door Ada v Staalduinen. Massage’s / make-up & haarverzorging werd verzorgd door Mary, Madelon & Daan. 

 

 

In The Gym konden de jongens/meiden van de FC ‘s-Gravenzande terecht tijdens de vorst (want ze moesten natuurlijk wel blijven trainen) € 2,- in het potje p.p (The Gym is sponsor van de selectie) 

Ook hebben we v.a. 1 dec weer ons boodschappen actie van start laten gaan, veel leden & personeel namen 3 a 4 boodschappen van thuis mee (sommige meer) voor in de dozen, het hele zitje in The Gym stond weer vol met lekkers & wat kleine leuke dingetjes! Voor de minder bedeelden onder ons.

Met “Binkie” ons asiel hondje gaat ‘t gelukkig heeeeel goed! En de sneeuw vind hij fantastisch, hij lijkt wel een kleine (grote) puppy! Het is een schat, en altijd vrolijk……… bedankt dierenvrienden: Gerda,Maarten, Sylvia en Remco,Mandy en Michel,Truus en Paul,Chadassa en Dick, Anja, en Steffie, dat jullie ‘t leuk vinden om Binkie af en toe een dagje/weekendje mee te nemen    

We hebben weer een grote doos naar Sri Lanka Gestuurd. . . . . . . En de Kerst gratieficatie van The Gym gaat dit jaar ook weer naar Gym-Support. . . . . 

Wij van Gym-Support hebben bij onze Familie & Vrienden ook wat extra centjes opgehaald, heel veel dank voor jullie donaties!  

Hartelijk bedankt voor t lezen van deze nieuwsbrief, en jullie donatie s groot & klein, we zijn er altijd heel erg blij mee!!! Geef een ander en jezelf een goed gevoel!!!  Ons volgend GOED DOEL waar we geld voor aan ‘t inzamelen zijn: ( ca. 50 mensen die iets zeer vervelends hebben meegemaakt of nog steeds in een moeilijke periode zitten) een dagje in ‘t zonnetje te zetten, gezellig met een grote touringbus er op uit, surprise….. Het banknr. Van Stichting Gym-Support is 141828013 en echt elk bedragje is welkom. Wil je een keer een kijkje nemen in de boekhouding, vraag ‘t aan de penningmeester Madelon van Staalduinen. 

Met vriendelijke groetjes,

het bestuur