GYM LEDEN weer hartstikke bedankt voor jullie donatie’s tussen ‘t trainen door, echt, met elke 0,20/0,50 zijn we jullie heel dankbaar!!! En Fam. Ponse, jullie ook bedankt voor jullie donatie’s en mooie knuffels. We gaan ze samen verkopen met de knuffels & andere spulletjes van Silvia en Remco Heeren,  tijdens de “ Kofferbak” verkoop op 29-8-‘10 in Hoek v Holland.  Voor diegene die onze stichting een warm hart toedragen, vanaf ‘t bescheiden bedrag van € 50,- per jaar, wordt je naam (bedrijfsnaam) voor een heel jaar, op het sponsorbord geplaatst, in de finesszaal naast het GYM-logo. Meer doneren mag natuurlijk altijd! (info bij Ruud 0174-416580)


AMBUSKATERS (Michel Blom) wij proberen op 3/4 sept. ook weer van de partij te zijn, en The GYM  sponsort jullie ook dit jaar natuurlijk weer!  (Ambulance personeel doen met 5 teams mee, en skaten geld bij elkaar voor KIKA) Op KONINGINNEDAG en op Podium Westland Dag konden we weer laten zien wat we zoal doen, en hebben we met ons GYM SUPPORT kraampje op P.W.D. ong. € 80,- opgehaald! Aan ‘t schooltje “ De Wegwijzer” hebben we ook ong. 40 knuffels gegeven, die ze op hun GIGA KIKA MARKT konden verkopen, binnen 2 uur waren ze door de knuffels heen! Toppie! 

 Op 20 mei hadden we ook een leuke ZUMBA & PERCUSSION middag in de “ Werkplaats” die we met Nadine & Yael (zumba) verzorgde!  Na vele danstrainingen, onder leiding van Rafaella, hebben de voetbal-dames van SV Polanen (monster) op 5 juni de Can-Can gedanst in de orginele Can-Can kostuums, op de afsluitings avond van het voetbal seizoen. Thema: La Moulin Rouge, dit was een groot succes! Bedankt voor de donatie van € 150,- 

 Franny ( Super Sportief lid op The Gym) die ook ernstig ziek is geweest, is ook altijd héél positief, ontzettend bedankt dat je GYM SUPPORT altijd meeneemt in je verhalen naar buiten toe, toppie! (allerlei media, kranten, bladen etc. ) 

Met Binkie, onze Asiel hond (je) gaat ‘t erg goed, en is nog steeds heel lief, al is hij niet meer zo klein . . . .!!! Bedankt Bianca & Nadine voor de leuke speeltjes die hij regelmatig van jullie krijgt!!! We hebben Binkie met een groepje uit ‘t asiel gehaald, omdat ook hij heel zielig was (net als Fonzy) zo klein als hij was (3mnd) wilde zijn vorige eigenaar hem verdrinken (gelukkig kennen wij die # * >@  niet) zijn ex-vriendin stak daar gelukkig een stokje voor, en bracht hem naar ‘t asiel. Wij houden “echt” van hem, en hij  krijgt meer dan genoeg aandacht op The GYM.  Madelon d’r vriend heeft een allergische reactie op zijn ogen, en ze heeft ‘t erg druk, dus daar kan Binkie helaas niet meer terecht. Wij willen op ‘t notitiebord van The GYM, een notitie hangen: Dat wanneer je ook een dierenvriend bent, en ‘t leuk vindt om hem eens in de ca. 3 mnd een weekendje bij je te hebben. Geef je dan op bij ons! (1 persoon is al voldoende) Het is voornamelijk wanneer we een weekendje weggaan of zo, dan weten wij dat Binkie een super logeer adres heeft! Bij Jeffrey is hij 1x p mnd een weekend, en ‘n nacht door de weeks. Bij ons (Ruud & Rafaella) de overige weekenden, en door de weeks. 

 We hebben ook € 100,- naar het rampgebied Pakistan / India gedoneerd. 

Hartelijk bedankt voor ‘t lezen van deze nieuwsbrief, en jullie donatie’s groot & klein, we zijn er altijd heel erg blij mee!!J   Wie goed doet, goed ontmoet!!!! En het geeft je zooo’n goed gevoel! Ons volgend GOED DOEL waar we geld voor aan ‘t inzamelen zijn: ( ca. 50 mensen die iets zeer vervelends hebben meegemaakt of nog steeds in een moeilijke periode zitten) een dagje in ‘t zonnetje te zetten, gezellig met een grote touringbus er op uit, surprise….. Het banknr. Van Stichting Gym-Support is 141828013 en echt elk bedragje is welkom. Wil je een keer een kijkje nemen in de boekhouding, vraag ‘t aan de penningmeester Madelon van Staalduinen.   

Met vriendelijke groetjes,

Het Bestuur.