Het trippie naar Frans Bauer was een zeer groot SUCCES, elke week horen we nog dat ‘t fantastisch was! (‘n paar mensen van “de werkplaats” helpen ons ook op di.morgen in The Gym met ons team). We hebben van “De Werkplaats” dan ook een leuke collage gehad van deze avond!

 Heel spijtig dat `onze` lieve Sportvriend, Aad vd Berg, op 1 maart jl is overleden aan de vreselijke ziekte A.L.S. ( zie nieuwsbrief 5 & 6) Lieve Aad, rust in vrede…………

 De Spinning Marathon voor Nicolette was ook een groot SUCCES. Stichting Nicolette) We hebben €3500,- opgehaald! Deze stichting heeft ons ook nog € 200,= gegeven voor Gym Support, heel lief!

Ook Gym leden weer bedankt voor jullie extra donatie’s tijdens de Marathons en ‘t trainen!!!

Ons Asiel hond(je) Bink(ie) wordt erg sterk ……… en nog steeds hééééééél ondeugend!!!

De bloemetjes die we weer verstuurd hebben, werden weer heel leuk ontvangen!!!

The Gym Support Danseressen hebben wederom een leuke Show voor Koninginnedag.  Mode Zaak `Sisters’ bedankt voor jullie donatie € 900,- en dat we mochten optreden tijdens jullie Show! (Wij : Minou & Rafaella vonden ‘t ook leuk dat we jullie mochten, en konden helpen.) Het was een Superavond!!!

De Spinning Marathon voor KWF ging ook goed, ongeveer 50 spinners € 1040,- opgehaald! Bedankt GYM personeel voor jullie inzet!

De Ambuskaters (KIKA) hebben we vorig jaar natuurlijk ook weer gesponsord, ze hadden € 12.500,- opgehaald en dit jaar zijn we ook weer van de partij hoor, Michel Blom, jullie doen goed werk!!!!

We gaan deze zomer nog een ZUMBA- Marathon organiseren, ideetje van Minou en Ruud, leuk!!!

Op 26 april gaan we op ‘t schooltje `de Kameleon’ een ZUMBA Workout organiseren voor de kinderen, dat zullen ze vast wel heel leuk vinden.

Extra donatie’s voor KIKA & HAïTI, o.a ook d.m.v. Gym Spulletjes verkoop (Snoepjes automaat, stoeltjes,koffers etc.)

Ons volgende (goede) doel is, om ongeveer 50 mensen, die iets zeer vervelends hebben meegemaakt (of nog steeds in een moeilijke periode zitten)  en mensen die altijd klaar staan voor anderen, een dagje in ‘t zonnetje te zetten, weer met een grote toeringbus!

Voor diegene die onze stichting een warm hart toedragen, vanaf ‘t bescheidenbedrag van € 50,- per jaar, wordt je naam (bedrijfsnaam) voor een heel jaar, op een sponsorbord geplaatst. Meer doneren mag natuurlijk altijd! (info bij Ruud 0174-416580)

Fijn dat er gelukkig nog heel wat mensen zijn die wat voor hun medemens over heeft, daar wordt je vrolijk van.

Mensen, bedankt voor ‘t lezen van deze nieuwsbrief, en jullie donaties, klein of groot, we zijn er altijd héél erg blij mee!

Het banknr. Van Stichting Gym-Support is 141828013 en echt elk bedragje is welkom. Wil je een keer een kijkje nemen in de boekhouding, vraag ‘t aan de penningmeester Madelon van Staalduinen. 

Met vriendelijke groetjes,

Het Bestuur.