Voor de trip van de Werkplaats naar Frans Bauer, zijn 2 bussen geregeld (100 mensen) voor een zacht prijsje, toppie Wouter en Tinus! Op deze avond hoort natuurlijk ook een drankje en een chippie of zo, dus we geven ook nog een zakcentje mee, mede mogelijk gemaakt door hier onderstaande mensen.

Bedankt Stichting Welzijn E25 dat we op de meidendag Zumba konden promoten, en optreden (we vonden het een super leuke dag) Ook het optreden voor de enthousiaste opa van Britney van Spronsen (opa werd 70 jaar) werd weer warm onthaald, net als Gerrit de opa van Roos en Sylvia. Ook willen we bij deze, Nelleke van der Hout (de Kameleon) bedanken dat we mochten optreden, lesgeven, en dat we daar ook een donatie voor hebben ontvangen.

 De Spinning Marathon voor Stichting A.L.S. was een succes, we hebben met zijn allen toch mooi   € 2700,- opgehaald! Heel fijn en knap dat je erbij was Aad…… Uiteraard ook fijn dat de andere familieleden erbij konden zijn. Er waren best wel heftige momenten hè Aad, gelukkig was de familie er dan om je ook daarin te steunen. En niet te vergeten Leny, je fantastische vrouw Aad, echt een topper! Leuk ook dat onze burgervader (Sjaak van der Tak) ons met een bezoek vereerde, ondanks zijn drukke programma (Sinterklaas intocht) We hebben gehoord dat Stichting A.L.S. erg blij met de opbrengst was. 

Er is ook weer een grote doos naar Sri-Lanka gestuurd met wederom allemaal goede gebruiksartikelen en natuurlijk speelgoed. We hadden ook wat geld aan Monique meegegeven, die ging weer naar Sri-Lanka, om o.a. een picknick te organiseren voor de kinderen en moeders.

 Met onze adoptie hond Binkie, gaat het heel goed, erg ondeugend af en toe, maar zooo liiief! 

We zijn weer met de boodschappen dozen actie begonnen, net als vorig jaar kunnen de leden daar weer allerlei lekkers of handige dingetjes in deponeren. Zodat wij (Gym-Support) het weer kunnen verdelen onder de minder bedeelden. Waarschijnlijk gaat er een groot gedeelte dit jaar naar Vluchtelingenwerk Westland. Dit is een vrijwilligers organisatie die gevluchte mensen helpt en ondersteunt. Deze mensen komen met praktisch niets aan uit hun land, en zullen heel blij zijn met wat lekkers, vooral de kinderen!

 Ook dit jaar, gaat de gehele “kerstgratificatie” van The GYM naar Stichting Gym-Support!

 Op 4 december heeft The GYM met enthousiaste danseressen een optreden verzorgd bij De Werkplaats “de Pietendans” Dit werd wel gewaardeerd door de werkplaats. Ze kijken ook enorm uit naar 4 januari, het uitje naar Frans Bauer!

Voor diegene die onze stichting een warm hart toedragen, vanaf ‘t bescheidenbedrag van € 50,- per jaar, wordt je naam (bedrijfsnaam) voor een heel jaar, op een sponsorbord geplaatst. Meer doneren mag natuurlijk altijd! (info bij Ruud 0174-416580) 

En lieve mensen, probeer elkaar wat vaker te helpen, juist ook de kleine dingetjes, kunnen veel teweeg brengen. En ‘t geeft jezelf ook echt ‘n goed gevoel!

 

Mensen, bedankt voor ‘t lezen van deze nieuwsbrief, en jullie donaties, klein of groot, we zijn er altijd héél erg blij mee! 

Het banknr. Van Stichting Gym-Support is 141828013 en echt elk bedragje is welkom. Wil je een keer een kijkje nemen in de boekhouding, vraag ‘t aan de penningmeester Madelon van Staalduinen.

 

Met vriendelijke groetjes,