Helaas is onze lieve hond Fonzy overleden Frown Juist nadat Fonzy echt zijn plekkie had gevonden, en enorm begon op te knappen, werd er lymfeklier K geconstateerd. Fonzy kreeg nog wel zware medicijnen, maar het mocht niet meer baten. Gelukkig hebben wij hem nog wel zijn laatste “Happy-Days” kunnen bezorgen. 

Nadat we weer een beetje waren bijgekomen van het verlies van onze kanjer zijn we weer naar het asiel gegaan voor een andere hond. Het Asiel stelde voor om een pup van 4 mnd. te nemen die al 1 maand in het asiel zat. Deze pup is een kruising van een Anatolische herder en een Rottweiler (wordt dus groot) Het is al een echte Bink, vandaar hebben we (Madelon d’r idee) hem de naam Binkie gegeven. Binkie brengt al veel vreugde en lol in The GYM en thuis, ook groeit hij als kool! 

Met het uitje voor de werkplaats zijn we nog steeds heel druk bezig. Caroline heeft al wat gesprekken met het management van Frans Bauer gehad. Omdat het om behoorlijk wat centjes gaat, zouden we nog wel iets speciaals erbij willen hebben, zoals een meet & greet bijv. Dat moet lukken toch Smile

 
De sponsorloop die we gehouden hebben, o.a. met allemaal kids van The GYM, was een groot succes, we hebben € 2.123,80 opgehaald. Uiteraard gaat dit ook allemaal in de ‘pot’ voor “De Werkplaats”
 
Desiree v. Onselen en Martine Verhagen kwamen ook met een prachtig voorstel, het jaarlijkse kinder zomerkamp ‘s-Gravenzande. Dit wordt al 30 jaar georganiseerd door de kerken, in 1e instantie was het bedoeld voor kinderen die niet op vakantie gingen. Momenteel gaan de meeste kinderen gelukkig wel op vakantie, maar veel vinden het toch wel erg leuk om ook op kamp te gaan. Nu wordt er ook altijd een kerkdienst gehouden, ter ere van dit kamp. Daar wordt dan een inzamelingsactie gehouden voor een goed doel. Nu hebben Dees en Martine voorgesteld om deze keer een collecte te houden voor Gym-Support. Waar wij hun (en iedere betrokkene) uiteraard heel dankbaar voor zijn!
 
We kwamen ook op ‘t idee om een paar enorme zakken op te hangen waar leden hun statiegeld flessen in kunnen doen. (2 volle zakken al) Hierna gaat er een brief uit naar de bedrijven op het terrein met de vraag of ze ook nog wat lege statiegeld flessen hebben. Deze worden later opgehaald door Gym-Kids.
 
Dankzij de diverse dansoptredens (nieuwsbrief 2) van onze enthousiaste danseressen is er ook behoorlijk wat geld ingezameld. Met heel veel dank aan de volgende mensen, bedrijven: Helen Meijer met v/d Windt verpakkingen, Ankie v/d Meulen met dag van de mantelzorg Westland, Familie v/d Bos privé feest op tennispark ‘s-Gravenzande, en Koninginnedag ‘s-Gravenzande / Heenweg.
 
Er is ook weer een grote doos met allemaal fijne gebruiksartikelen verstuurd naar Sri-Lanka. Ook hebben we KIKA, Sofia kind. Z.h. en Kidsright gesponserd.
 
En bij deze bedanken we Jeffry van Staalduinen dat hij onze site met foto’s e.d. wil bijhouden, echt TOP Jef!!! Bij drukte wil Martine Dijkxhoorn ook bijspringen.
 
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om onze nieuwsbrief te lezen, uiteraard hopen we dat u onze stichting ook wilt steunen. Iedereen heeft vrije inzage in onze boekhouding, vraag naar Madelon v Staalduinen, onze penningmeester.
 
Het banknr. Van Stichting Gym-Support is 141828013 elk bedrag(je) is welkom.
 
 
Met vriendelijke groeten,
het bestuur.